photoshoot

V I N T E R F E R I E

Ha en flott ferie!! ♥
 

 

O M B R E

Heii, for ikke så lenge siden tok jeg ombre på håret. Siden jeg hadde mista den lyse sommerfargen min, bestemte jeg meg for å prøve noe nytt. Egentlig så er jeg ikke superfornøyd med resultatet heller, men som sagt er det noe jeg aldri hadde prøvd før. Den ble egentlig ganske tydelig. Og det likte jeg ikke... Tenker å farge hele håret lyst i vinterferien faktisk! Jeg angrer vel litt for at jeg ødela den naturlige hårfargen min jeg hadde tidligere.. men gjort er gjort..  Som sagt skal jeg prøve å få den naturlige fargen tilbake. Tok også noen bilder av hvordan håret mitt ser ut nå. Så dere kan se det
NEW IN 

Lenge siden sist

Wow, sier jeg bare. Lenge siden sist jeg har blogga nå. Endelig har den skjeldne inspirasjonen truffet meg igjen, og her er jeg, jeg er tilabake! I løpet av denne laaange peridoden har massse endret seg i livet mitt. Jeg har for eksempel flytta, begynt å satse mer på skole osv. Kjenner også at jeg har savnet å blogge litt. Derfor bestemte jeg meg i dag for å poste et innlegg etter så mange måneder. Gruer meg egentlig litt for å se på de gamle bildene på bloggen min nå, hehe.. Da jeg skulle logge meg inn istad på blogg.no hadde jeg til og med glemt passordet mitt, klarte å huske passordet på siste forsøk faktisk haha. Slenger med bilder, så får vi se hva morgendagen bringer. 

 

Hei, og velkommen til min blogg ! Jeg er en 14 år gammel jente som blogger om Hverdagen min, foto og andre ting. Når du leser gjennom bloggen min kan du se at jeg virkelig liker å ta bilder! Til å ta bilder med bruker jeg- Canon eos 600d og har standard linser 18-55 mm..

+ Legg meg til som venn


Kontakt/sponsorer: julieviktoria1@hotmail.com

Follow on Bloglovin
hits